Törnrosgatan 8

Västra Kattarp, Malmö kommun Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
626 m²
Byggår
1916
Driftkostnad
28 400 kr/år

Välkomna till Törnrosgatan 8

Bjurfors har äntligen fått äran att presentera denna unika villa från 1916 byggt betong om totalt 246 kvm. Ett fantastiskt och rymligt boende som fördelar sig över ett 1,5-plan med stora rum och ett fantastiskt uterum med stora glaspartier ut mot trädgården. Med stora ytor, ett underbart vardagsrum med flera fönsterpartier. Idag finns det totalt 3 stora rum på ovanvåningen samt ett badrum. Hela fastigheten blev totalrenoverad under 2016.

Stor och fin källare med stort allrum med flertalet fönster, tvättstuga och badrum. Finns möjlighet att bygga om för att inreda till en lägenhet som man kan hyra ut. Huset är rustikt byggt med många bra detaljer. Fin och uppväxt trädgård i skön läge med minimal insyn. Stensatt uppfart med plats för bil, stort garage.

Fastigheten ligger på en lugn och hemtrevlig gata. Flertalet stora kostsamma renoveringar som utbytt tak, stort uterum, ny fjärrvärmeväxlare, renoverad källare, renoverade badrum, ytskikt med mera.

I denna östra del av staden är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city men även Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana och motorvägen som tar dig bl.a till Malmö Airport och Öresundsbron. Perfekt för dig som pendlar med kommunikationsmöjligheter med buss och pendel med kontinentalbanan vid Persborg. För barnen finns bra skolor så som den populära Örtagårdsskolan och här bor ni på lugnt område av där många andra barnfamiljer och äldre personer bor. Närliggande Toftanäs kompletterar den pulserande cityhandeln inne i Malmös stadskärna.
Välkommen till ert nya hus

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Gustav Cagmo

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
0701-64 67 04