Ärentuna odlingen 28

Vaxmyra, Uppsala kommun Se på karta

4 700 000 kr

5 000 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
239 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
4 081 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
26 135 kr/år

Tag chansen att njuta av denna bostad i Ärentuna. Nu erbjuds ett fantastiskt hus med stora utrymmen. Låg driftskostnad. Detta är en trivsam stor villa med en bra planlösning som ger möjlighet för den stora familjen att ge alla varsitt sovrum och ändå har gott om sällskapsutrymmen. Tomten är stor och det finns garage med dubbla portar. Badrummet är helt nyrenoverat och vitvaror i kök och tvättstuga är uppdaterade.

Planlösningen erbjuder stor hall vars inre del är ett allrum. Köket stort och rymmer många. Vardagsrummet har utgång till en stor altan i sydvästläge. Vidare finns ett helt nyrenoverat badrum och tvättstuga med groventré från dubbelgaraget. Garagedelen med förråd har extra hög takhöjd på hela 3,15 m. Övervåningen har ett stort allrum på drygt 38 m², en takhöjd på 2,70 m och utgång till en 16 m² stor balkong. Vidare finns här badrum, två stora sovrum, ett mindre sovrum/lekrum och ett stort sovrum med balkong.

Den stora tomten har gräsytor, lekstuga och stor altan. Här bor ni i en idyllisk naturnära och lantlig miljö men ändå med närhet till ett 15-tal grannar. Busshållplats precis utanför fastigheten. Påfarten till motorvägen nås liksom Björklingebadet på några minuter och till Uppsala centrum tar det drygt 20 min.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Annika Bolander

Widerlöv Uppsala
Mäklare Annika Bolander, Widerlöv Uppsala
0703557766

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.