Ivarskärrsvägen 109B

Vinsta, Stockholms kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
123 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
612 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
32 983 kr/år
Antal besök
2 821

I barnvänliga och populära Vinsta finner vi detta omsorgsfull skötta hus. Byggnaden uppfördes 1935 men antog sitt nuvarande utseende i samband med tillbyggnaden 1972 . Invändigt är hemmet välskött, men till väsentligaste del i originalskick från 70-talet. Utvändigt är huset klätt i lättunderhållen gulmålad plåt och taket lades om 2021. Utöver huvudbyggnaden finns även ett stort garage med vidbyggt förråd som även går att göra om till uthyrningsdel.

Entréplanet består av arbetskök med matplats för 6-8 personer. Här finns också ett stort badrum med duschplats, badkar och dubbla handfat. Vardagsrummet ansluter till allrummet, det självklara blickfånget är braskaminen som värmer gott under årets kallare period. Utöver detta finns 2 sovrum på entréplan. Övre plan rymmer 2 sovrum med förvaring och liten alkov dem emellan. Källaren är till största del oinredd, men har stor potential för både gillestuga, dusch med bastu med
mera. Källaren nås inifrån och via separat trappa utifrån.

* Nytt tak.
* Garage med egen ingång går att göra om till uthyrningsdel.
* Lätt skött tomt.
* Närhet till förskolor och skolor.
* Stor källare med uthyrningsmöjlighet.

På Ivarskärrsvägen bor man med närhet till det mesta - förskola finns längre ned på gatan. Björnbodaskolan ett stenkast bort och dessutom nära till 2 välsorterad mataffärer. Fastigheten gränsar mot grönområde med den fina Björnideparken. Snabba busskommunikationer tar dig antingen till Spånga station eller Vällingby med gröna linjens t-bana.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby

Kontakta mäklaren

Behrang Jamal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
Mäklare Behrang Jamal, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
073-969 63 07