Falsterbogatan 22

Wilson Park, Helsingborgs kommun Se på karta

6 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
334 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
23 228 kr/år

Välkomna till populära Wilson Park och till detta drömboende om totalt 160 kvm som ni hittar på en lugn gata, med ett underbart och soligt läge intill citylivet men samtidigt fin natur. Det mycket väl tilltagna och mysiga huset har fina ytskikt, materialval och smakfulla detaljer. En härlig atmosfär sprider sig över den sociala och öppna planlösningen med magnifika sällskapsytor och praktiska utrymmen. De ljusa färgerna tillsammans med härliga fönsterpartier bjuder på ett generöst ljusinsläpp, vilket ger en ljus och luftig känsla.

Fyra rogivande och rymliga sovrum väntar på att disponeras efter ert behov och smak samt en alldeles ljuvlig och lättskött trädgård. Stor altan samt 2 balkonger med fint läge. Det är ett lugnt och mysigt villakvarter och omgivningarna är barnvänliga med gångavstånd till skola, förskolan och buss.

På Falsterbogtatan bor ni på ett kanonläge med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt promenadavstånd nås populära Viskängen, natursköna Fredriksdalsskogen med löpslingor, närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, kiosk, pizzerior, konditori och frisörer. Upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten, Norra Hamnen och ett dopp i Öresund, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför där ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering är extra lyx!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Anmäl er på visning redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Louise Scholander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Louise Scholander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-7666736