Nyproduktion

Fogdegatan 1,3,5,7,9,11,13,15

Åmål Se på karta

4 640 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
338 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Nyproduktion

Vi välkomnar er nu till Näsudden med dess oslagbara miljö som inbjuder till bad- och båtliv. Här planeras åtta nya radhus med benämningen “Bumlingen” på Fogdegatan. Med fastigheternas höga placering på Näsudden får man därtill milslång utsikt över Vänern, detta ett drömläge att bo på.

Radhusen är ritade av arkitektkontoret Gatun och av arkitekterna Ari Leinonen samt Kaeimann Pham. Husen kommer byggas i massiv korslimmat trä med många genomtänkta detaljer både inne och ute. Materialet är driftsekonomiskt och mycket vädertåligt, och tas från Stora Ensos fabrik i Grums. Varje hus är noggrant placerat på varje tomt, för att ta till vara på så mycket som möjligt av naturen. Rumsligheten ska ge en känsla av rymd och funktion.

Planlösningen i radhusen är öppen med en härlig rymd tack var byggnadskonstruktionen med KL-trä. När man bygger med KL-trä kan man tämja på gränserna och ha knivskarpa vinklar och ovanliga former som skapar en annorlunda och snygg design med otrolig känsla.
Golven kommer vara i snyggt ytbehandlad betong med golvvärme. Betonggolv ger en stram och estetisk tilltalande miljö. Betonggolv har även massvis med fördelar, bland annat håller det sig snyggt år efter år utan krånglig skötsel.

Husen kommer disponeras på 5-7 rum och kök med öppet i nock från vardagsrummet.
Det planeras för ett snyggt lättskött kök med snickerier från NordDesign. Bänkskiva och beslag är fritt kundval. Maskinell utrustning kommer från Electrolux.

Till varje radhus hör även en altan på framsidan samt parkeringsplats för bilen och en mindre tomtyta samt altan på baksidan.

För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Åmål