Skolgatan 18

Anderslöv, Trelleborg Se på karta

4 590 000 kr

4 900 000 kr -6%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
682 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2005
Driftkostnad
17 659 kr/år

Här finner ni en fantastiskt trevlig villa på bästa läge på lugn återvändsgata i centrala Anderslöv. Hela 7 rum, stort kök, tvättstuga och två badrum fördelat på två våningar. I det stora vardagsrummet på bottenvåningen finns även en öppen spis perfekt för mysiga kalla och mörka vinterkvällar. Perfekt för den stora familjen eller för de som bara önskar lite mer utrymme. I anslutning till huset finns ett stort härligt trädeck i sydost för socialt umgänge och med en stor gräsmatta för lek och spel. På tomten finns även ett garage som numera används som förråd. Passar i övrigt utmärkt att bygga om till gäststuga.

I november månad kommer säljaren installera 10kw solceller på taket som kan komma till att leda till låga energikostnader.

I närheten finns all tänkbar service och kommers på bekvämt avstånd, såsom matbutiker, tandläkare, vårdcentral och apotek. I övrigt även god närhet till förskola och skola. Samt även mycket goda förbindelser via kommunal trafik till närliggande större orter.

Den här bostaden inger känsla och värme och bör absolut ses! Det är bara till att sätta den personliga prägeln och det är direkt inflyttningsklart.
Vid intresse välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren