Kommande

Hjortrydsvägen 3A

Ankdammen/Dalsjöfors, Borås kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
128 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 019 m²
Byggår
1935
Kommande

Snart har du möjlighet att förvärva denna villa som du kan renovera till att bli ditt drömboende. Villan ligger på en 1000kvm stor hörntomt invid ankedammen i Dalsjöfors. Totalt består huset av 1 1/2-plan plus inredd källare. Nuvarande ägare har gjort en rad renovationer såsom fönsterbyte, byte av altandörrar, samt alla ytskikt inne. På grund av uthyrning kan en del ytskikt behövas göras om igen.

Entréplan har en smart planlösning där du kommer in i en stor och rymlig hall. Här har du badrum samt ett stort sovrum. Längre in har du kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Både köket och vardagsrummet är stora rymliga rum. Från köket har du en utgång till trädgården. Utanför där kan du med fördel bygga en stor altan. Innanför köket har du ett extra rum som kan användas som skafferi, eller liknande.

På övre plan har man i dagsläget 2 enorma sovrum som enkelt kan delas av för att skapa fler sovrum. Platsbyggda garderober med skjutdörrar finns i samtliga sovrum. Från övre plan kan du också komma ut på den vidbyggda hallen nere vilket skapar en extra altan (trädäck saknas).

Nere i källaren har man gjort så att man kan ha en extra uthyrningsdel. Här finns både sovrum, kök, allrum, toalett och bastu/dusch. Annars är detta utrymme perfekt för att ha som extra TV-rum för barnen när dom bjuder hem kompisar, eller för mysiga filmkvällar. Det finns en extra groventré som går in i dusch/bastun.

Annars har man en platt tomt som i dagsläget bara består av gräs och grusat uppfart. Detta gör att du själv kan skapa trädgården till din egna. Du har ett skogsparti invid vilket gör att du får ett mer insynsskyddat läge. Genom skogen kan man cykla för att komma ut till den "gamla järnvägen" som numera är en cykelväg. På tomten finns också ett garage med en vidbyggd förrådsdel. Förrådet bedöms vara i risigt skick och kan behöva rivas. Garaget går att rusta upp.

Anledningen till att bostaden ligger som REDO är att hyresgästerna ska flytta ut under sommaren.

Kontakta gärna mig för mer information

Alexander Svensson
0733-358 008
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Alexander Svensson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Alexander Svensson, SkandiaMäklarna Borås
+46733358008

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.