Norra Kyrkogatan 19

Åseda, Uppvidinge kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
210 m²
Biarea
182 m²
Tomtarea
1 462 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
74 286 kr/år

Välkommen till denna fantastiska villa, där drömmar blir verklighet. En välskött bostad som erbjuder en underbar livsstil och en trädgård där ni kan njuta. Med en stor och fin tomt inramad av vackra häckar, plommon, äpple, hallon, vinbär och humle.
Rymlig 1-plansvilla med källare, både bekvämt och praktiskt boende. Med en generös boarea på 210 kvm finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och sprida ut sig. Den tillhörande biarean på 182 kvm ger extra flexibilitet för dina behov och möjligheten att förverkliga dina kreativa projekt eller drömmar om ett eget hobbyrum. Uppvärmning genom bergvärme, vilket inte bara ger en behaglig inomhusmiljö utan också en låg drift. Det finns även en öppen spis med Keddy-insats som förhöjer mysfaktorn. Förutom det imponerande boendet erbjuder denna fastighet även praktiska förvaringslösningar i källare. En uthusbyggnad ger utrymme för att hålla redskap i ordning och en carport med en el-laddare gör att du kan ladda din bil. Dessutom finns det ett dubbelgarage med två fjärrstyrda portar.

Belägen på ett lugnt läge, omgiven av grönska och natur, nära till bekvämligheter och service i byn. Du kan njuta av både lugnet i din egen trädgård och närheten till butiker, skolor m.m

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åseda

Kontakta mäklaren

Johan Florå

Svensk Fastighetsförmedling Åseda
Mäklare Johan Florå, Svensk Fastighetsförmedling Åseda
+46766322900