Tröskargatan 2

Bergsbyn, Skellefteå kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
176 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
1 200 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
29 229 kr/år

Välkommen till Tröskargatan 2 och denna rymliga, välbevarade och mycket trivsamma villa belägen i populära Bergsbyn.

Knappt 10 minuters bilfärd från centrum finner ni Bergsbyn som har blivit ett eftertraktat och populärt område främst för barnfamiljer. Här har du det mesta som uppskattas i vardagen och dessutom färdigställdes precis den nya förskolan som är belägen inte långt från detta boende. Området präglas av natur, närhet till vatten och med härliga promenadstråk.

För dig som ställer höga krav på din boendemiljö har ni här ett hus att titta närmare på!
Inte nog med att huset erbjuder en rymd utöver det vanliga, här har även renoveringen i både stort och smått skett mer varsam hand och det i kombination med ägarens känsla för att ta hand om huset från grunden gör att du som ny ägare kan luta dig tillbaka och njuta av ett helt fantastiskt hus!

Här välkomnas du av en öppen och ljus hall med plats med optimal förvaring i form av inbyggda och rymliga garderober. Entréplan är genomgående öppen, ljus och välplanerad med fokus på de sociala ytorna så som kök och vardagsrum. Köket är till ytan generöst och rymmer en större matgrupp för dig som önskar. I vardagsrummet finner ni ett flertal fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde och dessutom rymmer du såväl tv-hörna som loungegrupp här. Från vardagsrummet når ni även den ljuvliga terrassen där du kan njuta av solen större delen av dygnet. Tack vare sin höga placering kan du här sitta ostört och njuta av utsikten, lugnet och tystnaden.

Ett enhetligt trägolv sträcker sig genom samtliga rum och utöver ovan nämnda utrymmen finns 2 sovrum och en generöst badrum med kakel och klinker.

En trappa ned finns fina förvaringsutrymmen i form av flertal förråd, Garage som idag nyttjas som hobbyrum och separat tvättstuga. Dessutom finner ni ett trivsamt vardagsrum med utgång till altanen belägen i söder, WC, 3-4 sovrum samt en relaxavdelning med dusch och bastu.

För dig som uppskattar möjlighet till förvaring kommer inte att bli besviken. Kombinationen med flertal garderober, förråd, hobbyrum och garage ger dig alla förutsättningar för att var och en av dina saker ska hitta sin rätta plats.
För dig som är i behov av ytterligare sovrum finns möjlighet att skapa rumsfördelningar efter just dina behov.

Det här är ett hus som måste upplevas på plats,
Varmt välkomna att anmäla er för visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emelie Edergard

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emelie Edergard, HusmanHagberg Skellefteå
073-734 53 00