Köpmangatan 37

Borrby, Simrishamn Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
129 m²
Biarea
122 m²
Tomtarea
953 m²
Byggår
1925
Driftkostnad
52 476 kr/år

I hjärtat av Borrby finner du detta hus med rötter från 1920-talet som ger dig en känsla av ett trevligt och ombonat hem.

Huset erbjuder öppna ytor och genomtänkt planlösning med fiskbensparkett som ger en fin samhörighet med flera rum.  Njut av ett vackert ljusinsläpp inramat av stora, praktfulla fönster. Den förtrollande grönskan som omfamnar huset möter dig i nästan varje rum, vilket ger en härlig utsikt och gör det lätt att känna naturens närvaro, även inomhus.

Köket är nyrenoverat och välplanerat, som i sin tur erbjuder rejält med förvaring och smarta arbetsytor. Förutom kök har nuvarande ägare även bytt tak, värmesystem och radiatorer på senare år.
Ovanvåningen bjuder oss på flera rum, kanske för kontor eller varför inte sovrum eller gästrum? Eller varför inte låta fantasin flöda?
Ett enklare badrum finns också på detta plan.

Huset är vackert inramat av en nätt trädgård bestående av trivsam växtlighet och nyplanterade fruktträd som ger stor fröjd för ögat. En trädgård som inte behöver de grönaste av fingrar men är mysig och trevlig att flanera runt i eller avnjuta en kopp te eller kaffe i.

Ett utmärkt hem för dig, din familj och dina vänner!

Läs mer hos mäklaren
FANTASTIC FRANK SKÅNE