Villagatan 19

Centrum, Ludvika kommun Se på karta

3 500 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
944 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1920
Driftkostnad
73 270 kr/år

Välkomna till Villagatan och denna fantastiska 20-talsvilla. Här ges nu möjligheten att förvärva ett av centrala Ludvikas större villor som 1:e postassistent Lund lät uppföras 1920 och som sedan dess endast haft tre ägare. Här har man med tidens gång renoverat med omsorg och vårdat villans unika detaljer, ett fullständigt unikt boende med en tilltalande gammaldags charmfull stil.

En boarea om hela 200 kvadratmeter som fördelar sig på 2½ plan, och består utav bland annat stora och fina samvaroutrymmen med kakelugnar, stort arbetarkök med vedspis, tre sovrum på övre plan och ett fjärde uppe på vindsvåningen. Källaren om 100 kvadratmeter biyta består utav stor tvättstuga, dusch- och bastuavdelning, vinkällare samt förrådsutrymmen. Sammanfattat gott om utrymme för hela familjen, rymliga sällskapsytor i stora ljusa rum med fint ljusinsläpp och högt i tak. Flertalet äldre detaljer som bevarats som exempelvis trägolv, vackra kakelugnar, vedspis, pardörrar med mera samtidigt som man under den senare tiden moderniserats bland annat uppvärmningssystemet genom att anslutit fjärrvärme samt dragit in fiber till villan.

Villan står på en fin hörntomt om ca 950 kvm som sträcker sig runt villan vilket ger en trevlig utemiljö och solljus från morgon till kväll. Gott om plats för lek och rekreation samt fina möjligheter till odling på flera ställen. Centralt men lugnt läge med korta gångavstånd till allt.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Kontakta mäklaren

Carl Gustén

Fastighetsbyrån Ludvika
Mäklare Carl Gustén, Fastighetsbyrån Ludvika
070-3932293