Hagvallavägen 7

Djursta, Eskilstuna Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
171,2 m²
Tomtarea
937 m²
Byggår
2021

Här kommer att uppföras en pampig arkitektritad villa med påkostade ytskikt och smakfull design. Snygg exteriör med vitmålad stående panel, svart dubbelfalsat plåttak, stora fönsterpartier med svart aluminiumbeklädd utsida och takterass.
Villan uppförs med platta på mark med vattenburen golvvärme i båda våningsplan. Fjärrvärme samt mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX) för låga driftkostnader och en behaglig inomhusmiljö som är väl anpassad för dig med allergi.

Bostaden erbjuder ett påkostat kök med stor köksö, arbetsytor i massiv ek och moderna vitvaror. En stor matplats i anslutning till rummets breda fönsterpartier och angränsande mot vardagsrummet. Generösa umgängesytor både inne och ute med vardagsrum, matplats och kök i en modern öppen planlösning samt utgång till altan om ca 40 kvm i husets vinkel för ett mysigt och skyddat läge. Genomgående mycket fint ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna. På entréplanet finns dessutom ett separat tv-rum med egen utgång till den skyddade uteplatsen. Tv-rummet kan även nyttjas som ett extra sovrum. I anslutning till hallen finns ett påkostat helkaklat badrum samt en rymlig groventré/tvättstuga. Tvättstugan omfattar tvättmaskin och torktumlare samt groventré i anslutning till uppfarten. På övre plan erbjuds upp till fyra rymliga sovrum, allrum/kontor samt ett smakfullt helkaklat badrum. Utgång till stor terass i utmärkt solläge där man kan njuta av utsikten över tomten och solnedgången.

Det här är ett optimalt hus för den stora familjen i ett trivsamt läge i området. Bostaden är 171,2 kvm BOA om 7 rum och kök. I hemmet kommer det erbjudas två helkaklade badrum (med möjlighet att välja kakel och klinker) samt totalt 4-5 sovrum varav 4 finns på det övre planet. Bostaden kommer att präglas av genomgående ljusa ytskikt med vita (valbar färg) slätmålade väggar samt högkvalitativ ek-parkett.

Se bifogad specifikation för kök och tvättstuga m.m. Här erbjuds även möjligheten att påverka materialval såsom luckor, bänkskivor och vitvaror. En rad tillval kan göras till bostaden såsom eldstad till vardagsrummet, garage mm. Grusad uppfart för två bilar!

För mer information är ni välkomna att kontakta Mäklare för genomgång och mer info! 0704-509 506 / [email protected]skilsfast.se

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling