Kommande

Mojevägen 10

Gagnef Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
154 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
1 857 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
25 119 kr/år
Kommande

Välkommen till denna rymliga och mysiga villa om 7 rum och kök, hel källare, samt uthus i två våningar med liten vinterbonad verkstad. På den stora lummiga trädgårdstomten finner vi även växthus, äppelträd, hallon, vinbär, aronia och havtorn, rosor och syrener, samt goda odlingsytor – allt omgärdat av tujahäck och trästaket, för allas trygghet.

Interiört erbjuds stora rum med underbar takhöjd och tidsenliga detaljer bevarade. Stort nytt kök med vacker bröstpanel och skafferi man kan gå in i, många luftiga och varsamt renoverade sovrum, praktiska arbetsrum och förvaring, rymligt badrum på övre plan, extra wc nere, genomgående spegeldörrar och en härlig känsla.

Uppvärmning genom jordvärme i vattenburet system ger låg driftkostnad. Dräneringen är gjord, robotgräsklipparen sköter sig själv, den installerade fibern fungerar felfritt för den stora familjen.

Säljaren berättar: ”Det var 1936 som den erkänt duktige snickare Andersson blev klar med detta hem åt sin egen familj och det är ”extremt välbyggt” enligt de gamla i byn. 10x10 m i tre plan, men boytan räknas som 154 kvm, då det finns en del snedtak, garderober, en luftig trappa mellan våningarna och som sagt hel källare med många möjligheter.”

Hela fastigheten andas ljus och frihet och nuvarande ägare har under 34 år älskat livet i detta underbara hem, men då barnen flugit ut har det nu blivit dags för nästa kapitel.

Läget är ypperligt; nära flera badsjöar, motionscentral, skidspår, svamp- och bärmarker. Den prisbelönta ICA-butiken med bred service endast en kort promenad bort.

Så här har vi det stora bullerbyhuset mitt i Dalarnas landsortsidyll – men ändå ultimat centralt med en minut till Stockholmståget, som förstås även stannar under Arlanda – och med direkt access till resten av världen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.