Grötlingbo Norrkvie 173

Grötlingbo, Gotland Se på karta

5 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
5 789 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
26 000 kr/år
Antal besök
25 471
Dagar på Hemnet
22

Nyproduktion: Välkommen till Norrkvie 173 och denna fantastiska arkitektritade 1 1/2 plans villa/fritidshus om 7 rok. Boarea ca 172 kvm och byggyta ca 222 kvm. Här väntar ett spännande projekt för den som vill bo i ett topp-modernt boende i lantlig idyll med egen pool. Det miljövänliga och energisnåla huset byggs med eleganta materialval. Ett modernt, öppet och rymligt hus med generös takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönster. Stor plan ängstomt om 5789 kvadratmeter med ett fantastiskt öppet läge. Perfekt för dig som älskar närheten till naturen. Fint beläget ca 1 km från havet där det finns både strand och restaurang. I Burviks ca 5 km bort finns stor mataffär och övrig service.

Villan är designad av Vida Arkitekter & design. Den vackra arkitekturen i sin tidsenliga design med den gotländska ladan som inspiration. Gotland på sommaren är verkligen fantastiskt och med dessa hus har arkitekterna försökt uttrycka sin kärlek till Gotland och den svenska sommaren.

Granntomten bebyggs med ett systerhus som färdigställs under hösten så man har möjlighet att se ett snarlikt hus uppbyggt.

Teknik/Interiör
Huset värms upp med vatten/luftvärmepump från Nibe. Separat golvvärme i alla rum.
Värmepumpen är placerad i garaget med poolanläggningens reningsverk så inget ljud kommer till huset.
Platsgjuten pool från Poolstore och utedusch från Tapwell.
Öppen spis med tegel från Petersonsons tegel i Danmark.
Alla rum är förberedda med bredband och el samt även för Sonos system.
Kök i rostfritt med fina detaljer, Spis från Alpes (både nere och övervåning), industridiskmaskin och industri kyl samt frys.
Tvättpelare i tvättutrymme.
Tak Planja Trend.
Fönster Velfac
Vattenspolande toalett utan tank.
Innerdörrar i hög kvalité från GK door.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm