Råhagen 114

Hallekullen, Stenungsunds kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
140 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
1 943 m²
Byggår
1969
Energiklass
G
Driftkostnad
45 875 kr/år

I lantligt läge med öppna marker och hagar inpå knuten hittas detta rejäla hus inbäddat i grönska. Byggnaden är uppförd 1969 och sedan utbyggd 1980. Med hela 7 rum och kök finns det gott om utrymme för den egna fantasin att flöda. Här bjuds på två härliga balkonger med fantastisk kvällssol och en uteplats mot skogen där du kan njuta av morgonkaffe eller middagen med naturens rogivande ljud i bakgrunden. Tänk att komma hem till denna oas efter vardagens bestyr och ofta stressiga tillvaro. Här kan du finna ro och landa i samklang med fågelsång. Den parkliknande trädgården har både fruktträd, bärbuskar och en fantastisk blomsterprakt. På tomten finns även ett praktiskt garage.

När du kommer in i suterrängplan har du en rymlig hall med gott om plats för klädförvaring. På detta plan finns även ett sovrum, som håller sig svalt även de varma sommardagarna. Vidare in finns den stora gillestugan, för härligt umgänge eller kanske för någon av dina hobbys? Här finns även en liten snickarverkstad och matkällare samt gäst-wc. En våning upp finns vardagsrum med vy över ängarna och 3 rymliga sovrum. Även husets gamla entré som leder till den stenbelagda uteplatsen på baksidan. På övre plan finns det generösa badrummet med stor kommod, toppmatad tvättmaskin, elpanna och duschkabin.

På övervåningen finns det stora köket med gott om plats för matsalsmöbel. Vill du hellre njuta av en härlig middag i kvällssolen en varm sommarkväll finns här en balkong där den kan avnjutas på. Vidare in hittar ni allrummet med kaminen för ruggiga höst- och vinterkvällar. Utanför allrummet finns även här en härlig vindskyddad balkong med grönskande klätterhortensia.

Här bor du idealiskt om du vill bo på landet, men med närheten till det mesta. Endast en kort biltur ifrån huset ligger Spekeröd med förskola och skola samt kommunens golfbana. På andra sidan motorvägen hittar du Stora Höga med vårdcentral, apotek, affärer, restauranger samt bra förbindelser med buss och tåg till Göteborg och Uddevalla. Här finns även en kommunal badplats och småbåtshamn.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Anna-Karin Vernberg

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Anna-Karin Vernberg, Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
+46703814402

Visningstider

  • 1
    okt
    Imorgon kl. 11:00–11:45
    Klicka in på vår hemsida för att boka och välja din ankomsttid på visningen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.