Plantskolegränd 1

Härjedalen Se på karta

1 100 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 075 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
40 787 kr/år

Att tala om "möjligheternas hus" kan innebära olika saker, men här känns det rätt av flera skäl. Kanske framför allt för att det är ett stort hus, med flera rum och olika utrymmen som kan användas efter egna planer och behov. Här finns plats för den stora familjen, där garanterat tonåringarna uppskattar egen "space". Eller varför inte för en verksamhet eller en hobby, som kräver sin yta?

Huset i centrala Sveg är på 1,5 plan, där nedervåningen erbjuder ett par sovrum, vardagsrum och allrum med braskamin och utgång till ett härligt inglasat uterum, rymligt kök, hall och groventré, badrum med wc och badkar samt separat wc, tvättstuga, bastu, förråd och garage. En trappa upp finns ett stort, trevligt allrum med balkong, ett generöst sovrum samt ett badrum med wc och dusch.

På hörntomten, med prunkande växtlighet, finns ett litet klassiskt lusthus och ett förråd med hundgård. Garaget med smidig elport, som utgör en del av huset, har gott om plats för bil, skoter och förvaring.

Huset ligger centralt med bekväm närhet till all service. Här bor man också nära idrottsplatsen och det är heller inte långt till skidåkning vid skidstadion och Björnberget.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB