Fagerstrand 37

Hässelby Södra Villastad, Stockholm Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
217 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
1 081 m²
Byggår
1903
Driftkostnad
47 124 kr/år

Varmt välkomna till Fagerstrand 37!

På klassisk adress i Hässelby Södra Villastad återfinns den gamla prästgården som nu är till salu. Denna pampiga villa är från tidigt 1900-tal har tre våningsplan och har genomgått genomgripande renoveringar under åren. Huset är perfekt för den utrymmeskrävande barnfamiljen som fantiserar om stora välplanerade ytor, genomtänkta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. Här bor familjen i en pampig villa med exklusiva materialval. Välkomna att stiga på!

Vi välkomnas i den rymliga och ljusa entréhallen med avhängningsmöjligheter för hela familjens ytterkläder och skor. Intill entréhallen finns även en gäst-wc med wc-stol, tvättställ med komod, spegel med inbyggd belysning samt dusch med duschvägg i glas. Hela badrummet är inrett exklusiv carraramarmor. Från entréhallen kliver man rakt in i husets enorma vardagsrum med en utsikt som måste upplevas på plats - panoramafönster från golv till tak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och här hittar ni också en av husets fantastiska öppna spisar. Från vardagsrummet når ni husets rymliga och extraordinära kök med svarta skåpluckor och lådor från Marbodal och exklusiva vitvaror från Neff. Kökets spis, som är en induktionshäll, är placerad på en köksö mitt i köket där det också finns plats att sitta och socialisera under tiden maten lagas. Köket har även ugn, mikro samt kyl och frys. Arbetsytorna är oändliga och kan få vem som helst att vilja bli mästerkock. Vidare på entréplanet hittar vi två av bostadens sex sovrum. Möblera efter eget tycke och smak med säng och tillhörande sängbord.

På husets övre plan hittar ni familjens privata avdelning med ett master bedroom, tre ytterligare sovrum samt ett stort och lyxigt badrum. Master bedroom är rymligt och innehar plats för den största familjesängen, tillhörande säng och sovrumsmöbel om så önskas. Här är utsikten över Mälaren storslagen - en riktig drömtillvaro att få vakna här varje dag och för att maximera stämningen ytterligare finns det även en fantastisk öppen spis. Vidare finns det ett stort och lyxigt badrum som är inrett i lyxig marmor med wc, dubbla tvättställ med komod, duschhörna med takdusch samt badkar. Intill det stora badrummet finns en klädkammare/sovrum för att maximera förvaringsmöjligheterna.

I husets källare finns tvättrum med tvättmaskin och torktumlare samt en lyxig relaxavdelning med bastu och duschrum. För att göra det ännu mer lyxigt finns det ett vinrum där drycken inför festligheterna förvaras. På tomten, intill huset, finns ett rymligt uthus. Här finns plats för ett gym/yogastudio med panoramafönster från golv till tak. Utsikten är magnifik! I den andra delen av uthuset finns ett grillrum som gör att det går att grilla i vilket svenskt väder som helst.

Hässelby Södra Villastad är en dröm för barnfamiljer, här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad för ett morgondopp, en perfekt start på dagen. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För mer information om huset kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Rambod Panjaki, 0766-40 50 01

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista