Vårgatan 27

Hedemora Se på karta

1 290 000 kr

1 390 000 kr -7%
Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
162 m²
Biarea
29 m²
Tomtarea
670 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
54 200 kr/år

Välkommen till Vårgatan och denna välskötta tegelvilla med ett bra läge på hörntomt. Tillbyggnad 1974 ger en boarea på 162 kvm. Lättskött trädgårdstomt. Huset är välbevarat och den härliga "retroinredningen" andas 70-tal. Generösa sällskapsutrymmen där det fina rummet på övre planet med öppen spis ger en magnifik utsikt över Hedemora. Garage betjänar fastigheten. Ett mycket fint hus med fyra sovrum som borde passa den moderna barnfamiljen.

Hedemora är Dalarnas äldsta stad och ligger centralt i en befolkningstät region i södra Dalarna. Riksväg 70 passerar Hedemora och är en pulsåder för trafiken mellan Mälardalen och Dalarna. Hedemora erbjuder ett rikt kulturliv och närhet till naturen. För ytterligare information om Hedemora kommun se deras utmärkta hemsida www.hedemora.se .

För en aktiv fritid så ligger den populära skidanläggningen Romme Alpin på ett avstånd om 40 minuter. Romme Alpin erbjuder 19 kilometer pist och toppmoderna 6-stolsliftar för varierad skidåkning.Se www.rommealpin.se. Det finns flera golfbanor i närområdet. Avesta och Säter erbjuder mycket fina 18-hålsbanor. Hedemora med sin trevliga 9-hålsbana är mycket bra alternativ, inget krångel med att boka tider, aldrig kö, spela när du vill och har tid.
Borlänge når man på c:a en halvtimme med bil och till Falun tar du dig på c:a 45 minuter. Hedemora ligger inom bekvämt avstånd från Stockholm. En bilresa från Stockholm till Hedemora tar c:a 2 timmar. Väl utbyggd tågtrafik Stockholms Central-Hedemora 1,50 H. Arlanda-Hedemora 1,30 H.

Läs mer hos mäklaren
Pelle Lundberg Fastighetsmäklare AB