Rotetorpsvägen 3

LINDBACKEN, Uppsala Se på karta

6 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
433 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
27 630 kr/år
Antal besök
1 803
Dagar på Hemnet
2

Kommande försäljning - Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag för att inte missa drömchansen!

Bo i ett vackert och gediget stenhus med stor takterrass samt två stenlagda uteplatser och ett orangeri alldeles intill Södra Parken! I ett lugnt och grönskande läge, ligger tomten skyddat intill ett naturområde och i direkt anslutning till parken. Här kan du låta barnen springa fritt och tryggt ta sig till parkens pulkabacke eller lekplats.

Parkvillorna är uppförda av Byggmäster som även uppfört de populära Englandshusen i Lindbacken. Parkvillorna är ritade av Hagarkitekter med putsad fasad och trädetaljer. Genomgående hög kvalitet på både utförande och materialval - bl.a. ekparkettgolv med golvvärme både på entréplan och våning två, köksinredning och garderober från Hagaköket, vitvaror från Miele och helkaklade bad- och duschrum.

Huset har en mycket luftig och funktionell planlösning fördelat på 180 kvm i 2 plan samt inredd vindsvåning. Entréplanet präglas av ljus och rymd med 2,73 m i takhöjd och stora fönsterpartier. Vardagsrum med kamin. Kök med matplats i hörnläge som har fönster i två väderstreck, entréhall med garderober, helkaklat duschrum samt groventré/tvättstuga. På våning två finns ett allrum och 4 sovrum, samt ett helkaklat badrum med fönster. Vinden är ett härligt extra rum i huset med utgång till en ca 20 kvm stor takterrass med utsikt över lummigt skogsparti och mot parken.

Bostaden erbjuder även två stenlagda uteplatser varav ena med orangeri, en härlig takterrass och franska balkonger i olika väderstreck. Till huset finns även carport med förråd och plats för en bil och samt asfalterad uppfart med plats för ytterligare två bilar. Ett extra förråd finns även i anslutning till takterrass.

Södra Parkvillan är ett helt fantastiskt hus i allt från arkitekturen med stora fönsterpartier, den generösa takhöjden till kvalitén på byggnationen som görs helt i sten vilket ger ett mycket gott inomhusklimat, svalt på sommaren och varmt på vintern.

I Lindbacken får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor och fler på gång.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter. Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.