Kommande

Du Rietzvägen 31

Lindö, Norrköpings kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
165 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1 215 m²
Byggår
2001
Kommande

Du Rietzvägen 31 välkomnar dig till ett mycket charmigt hus i familjevänliga Lindö!

Här möts du av ett välskött hus med ett mycket attraktivt läge längst en lugn och familjevänlig gata. Huset erbjuder flera trevliga detaljer, bekvämligheter och materialval som utstrålar en känsla av vardagslyx. Insidan erbjuder en välplanerad planlösning om 165 + 27 kvm fördelat över två plan. Här finns bl.a. fem bra disponerade sovrum, ett modernt kök med burspråk, ett socialt vardagsrum, två kaklade badrum varav det ena med bastu och en ordentlig tvättstuga med centraldamsugare. Vidare erbjuds stora sociala ytor, luftig atmosfär och en gedigen takhöjd. Lägg därtill att på övre plan erbjuds ett vackert ryggåstak med synliga träbalkar.

Här kommer du att bo en kort promenad från Lindö småbåtshamn med gångavstånd till mataffär, kommunikationer, förskolor och skolor. Ett stenkast från huset finns även flera olika grönområden, pulkabacke och lekparker.
Småbåtshamnen erbjuder vackra promenadstråk längsmed vattnet, restaurang och äventyrsminigolf, och i nya Lindö Strand finns badplats vid strand, brygga, beachvolleybollbana, utegym och stor lekplats för barnen.

Huset har endast haft en ägare och renoveringar/underhåll har gjorts löpande. Här är det bara att flytta in och njuta av detta enormt trivsamma hem.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakta mäklaren

Jens Jörheden

SkandiaMäklarna Norrköping
Mäklare Jens Jörheden, SkandiaMäklarna Norrköping
0720-02 44 59

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.