Skällerö 82

Marielund, Uppsala Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
252 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 045 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
41 352 kr/år

Upplev drömhuset med sitt karakteristiska torn där allt andas elegans och kvalité! Här har arkitekten lekt med spännande vinklar och extra takhöjd som kombineras med stora fönsterpartier som låter dagsljuset flöda fritt och effektfull belysning från många dimbara spots.

Huset är mycket funktionellt och det finns en känsla i varje detalj, här är det enkelt att dagligen stanna upp och njuta av stunden. Välkomna till en totalyta om ca 266 kvm fördelat på rejält kök med enorm takhöjd om 7 meter, stora sällskapsytor i form av vardagsrum som rymmer både soffmöblemang samt stort matsalsbord och fönsterklätt allrum i torndel på övre plan, tre våtutrymmen med både bad- och duschmöjligheter vilket underlättar hela familjens vardagsbestyr, två möblerbara hallar och god förvaring i ett flertal stora förråd och platsbyggda garderober.

Sol eller skugga, ovan mark eller i gräset, liggstol eller matbord? Här är möjligheterna att njuta av livet utomhus snudd på oändliga. Huset är uppfört på en naturskön plats endast några hundra meter från sjön Trehörningen. Skogspräglad miljö omfamnar fastigheten och trädgården består av välvuxen gräsmatta, prydliga rabatter som blommar från tidig vår till den första frosten, fina stensättningar, belysning, välbyggt uterum som förlänger den varma årstiden och ett stort altandäck som löper kring större delen av huset. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i både garage samt på den egna uppfarten.

Bo i idyllen Marielund endast 10 minuters bilresa från Uppsala och 30 minuters bilresa till Arlanda. Många löparspår, lummiga promenadstråk, förskola och skola i närområdet, populärt bad med simskola sommartid, gott om allmänna kommunikationer med buss från väg 282 (1,3 km bort), skolbuss, åk med det äldre tåget Lennakatten sommartid eller nyttja de välbyggda bil- och cykelvägarna in till Uppsalas stadskärna.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan