Idunavägen 2B

Mellanheden, Malmö Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
195 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
1 011 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
54 038 kr/år

På superbt läge med en härligt lummig trädgård ligger denna 50-talsdröm! Nuvarande ägare har renoverat huset med stor känsla och omsorg med ambitionen att behålla den härliga 50-talskänslan och samtidigt få dagens alla bekvämligheter. Bottenvåningen bjuder på ett nytt kök i 50-talstappning med flera bevarade originaldetaljer som förhöjer känslan ytterligare. Den stora matplatsen rymmer många och ligger öppen mot sällskapsrummet. Sällskapsrummet är så härligt med fantastiska fönsterpartier, öppen spis och riktigt stora ytor. Härifrån når vi även den insynsskyddade uteplatsen. Den platsbyggda bänken rymmer många och härifrån har man en fin vy över den lummiga trädgården som ligger i västerläge. Bottenvåningen rymmer även ett sovrum samt gästtoalett.
På ovanvåningen finner vi tre sovrum, ett allrum och nyrenoverat badrum. Dessutom två balkonger och massor av platsbyggda garderober.
Källaren är en fantastisk tillgång, nyrenoverad och fräsch och med bra ljusinsläpp och takhöjd. Ytorna är stora och här passar det bra att ha både lekrum, kontor och gästrum. Dessutom finns här toalett samt en fantastisk tvättstuga som även rymmer dusch.
Som en extra bonus finns här ett vidbyggt garage och ett garage längst ner i trädgården.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Malmö

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Finalist

Årets mäklarkontor

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 9
    aug
    Sön 9 aug kl. 12:00–12:30
    Bokad visning! Anmäl dig via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.