Kommande

Toivovägen 13

Norra Lagnö, Värmdö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
157 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
1 746 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
49 000 kr/år
Kommande

DETTA ÄR EN KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information samt bokning av privat visning.

Välkommen till denna välplanerade, totalrenoverade familjevilla med havsnära läge på idylliska Norra Lagnö. Huset är vackert beläget och har en magisk utsikt över Långsundavikens spegel. Huset är väldisponerat och fördelat på 7 rum och kök, varav 5 sovrum, så här får hela familjen gott om plats. Villan är mycket välplanerad där hjärtat är de stora sociala ytorna i öppen plan med det fantastiska köket. Huset har ett högt läge på en stor tomt med optimalt solläge som erbjuder såväl plana gräsytor, planteringar, fruktträd och blottlagda berghällar som adderar till den trevliga skärgårdskänsla. Perfekt för lek, spel och umgänge i härlig omgivning. Mellan träden ser man vackra, stilla Långsundaviken. Här finns stor potential för den trädgårdsintresserade. På baksidan av huset finns en stor altan i ett härligt söderläge som inbjuder till fantastiska sommarkvällar med nära och kära, avkopplande stunder i solen medan du blickar ut över det glittrande vattnet eller varför inte långa frukostar i lätt skugga under körsbärsträdet. På altanen ligger solen på hela dagen till de sista solstrålarna. Det finns enklare gästhus på tomten med sängplatser för tillfällen när man får besök. I anslutning till huset finns ett garage som man också når inifrån huset via groventrén.

Detta är platsen för dig som längtar efter ett aktivt skärgårdsliv. Börja morgonen eller avsluta dagen med en paddeltur i harmoni med naturen. Ta en stilla promenad, hand i hand och lämna de små på skola eller förskola precis bara över vägen. För dig som har möjlighet att jobba hemifrån har du här det perfekta hemmakontoret/ateljén innanför garaget. Slå dig ner vid skrivbordet och öppna altandörrarna mot altanen och trädgården.

Norra Lagnö är ett av de mest exklusiva områdena på Värmdö. Området präglas av stora sjönära fastigheter, där förra sekelskiftets unika arkitektur speglar öns historia. Från Norra Lagnö kan du ta färja över till Tynningö året runt. För den golfintresserade finns populära Nacka Golfklubb med en 18-håls golfbana som spåras vintertid till förmån för längdskidåkning. Mellan Norra Lagnö och Gustavsberg finns vackra strövområden och natursköna stigar till både Aspvik, Velamsund och Gustavsberg. Här finns skolan Antistilla med förskola och årskurs 1-3, för de större barnen finns ett flertal skolor i Gustavsberg. Vid Gustavsbergs centrum och hamn finns matbutiker, restaurang, mysiga caféer, systembolag, apotek och vårdcentral. Vid det större handelsområdet Värmdö Köpcentrum hittar du ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Från Norra Lagnö går buss in till Slussen, du kan även ta bilen till pendelparkeringarna som finns vid Insjön, Gustavsberg Centrum och Värmdö Marknad, därifrån tar direktbussen dig in till Slussen på ca 20 min.

Det här är en fastighet som verkligen bör upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för bokning av privat visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Sophie Palmstierna Eckhéll

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Sophie Palmstierna Eckhéll, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
0763160669

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.