Vallvägen 12

Notgården, Ludvika Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
169 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
2 325 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Driftkostnad
28 500 kr/år

Välkommen till trevliga Notgården och denna smakfullt renoverade villa med en total yta om hela 282 kvm. Här ges nu möjligheten att förvärva denna villa på 3 plan inklusive källare. Huset är välbyggt och gediget och har löpande underhållits med hög kvalitet och en kärleksfull hand. De senaste tre åren har hela huset renoverats på ett mycket smakfullt och varsamt sätt. Fastigheten har varit i samma familjs ägo sedan 60-talet.

Huset är högt beläget vilket skapar en skön frihetskänsla. Köket har plats för det stora sällskapet och gränsar till det rymliga vardagsrummet där panoramafönstret ger en härlig vy över Notgården. De fem sovrummen är väl tilltagna och erbjuder möjlighet till åtskildhet. I källaren finns flera stora hobbyrum som tidigare använts till bl a snickeriarbeten och ”mekande”. Här finns även bastu med tillhörande relaxrum och stora förvaringsutrymmen. Huset har låga uppvärmningskostnader, bland annat tack vare bergvärmeanläggningen från 2019.

Den stora och öppna trädgårdstomten på strax över 2 300 kvm sträcker sig runt huset. Här finns vinbärsbuskar, hallonhäck och äppelträd som ger rikligt med bär och frukt. Man har tidigare odlat både potatis, grönsaker och jordgubbar på tomten. Nu finns stora gräsytor med gott om plats för lek och avkoppling. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt villaområde med ca 100 meter till Nottjärn och dess fina badplatser. Det är gångavstånd till Lyviksbergets handelsområde, förskola och skola samt cykelavstånd till Ludvika centrum.

Det här är ett harmoniskt hus för den stora familjen där man känner sig välkommen. Anmäl ditt intresse redan idag för mer information och för att inte gå miste om denna möjlighet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    maj
    Tor 20 maj kl. 16:00–16:40
    Anmälan krävs via formuläret i "Läs mer hos mäklaren". Endast 2 pers per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.