Jaktvägen 79

Skarpäng, Täby kommun Se på karta

10 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
170 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
841 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
41 999 kr/år

Välkommen till en riktigt väl omhändertagen villa, Jaktvägen 79, och detta fina hus med ett fantastiskt tomtläge och en väldigt trevlig och genomtänkt social planlösning. Huset har varit i samma familjs hand sedan 2002 och har vårdats omsorgsfullt och genomgått flertalet renoveringar genom åren.

Huset disponerar i entréplan en rymlig och praktisk groventré, perfekt för en barnfamilj där man effektivt kan stuva undan ytterkläder och skor och därmed hålla hallen mer representativ. Vidare kommer man in i en möblerbar inre hall vilken förgrenar nedre plan. Här finns ett snyggt och ljust kök med rymlig plats för bord och stolar. Häftigt vardagsrum i vinkel med matsalsdel och även fint utrymme för soffa och tv-del. Utgång till det generösa trädäcket och trädgården härifrån. Detta rum blir naturligt familjens samlingspunkt och bjuder in till sociala tillställningar då man har ständig närhet till sina gäster och familjemedlemmar. Utanför ligger husets uteplats och utgång dit från kök och vardagsrum gör att ute och inne vävs samman stora delar av året.
I entréplan finns även sovrum/arbetsrum, ett badrum, klädkammare samt en rymlig tvättstuga. Övre plan erbjuder tre riktigt rymliga sovrum, ett allrum samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Det finns även ett läckert och rymligt badrum med riktig spa-känsla och mycket påkostade materialval samt bastu på övre plan.

Jaktvägen har en fantastiskt trevlig tomt, ogenerat och fri från insyn. Gräsmattan är plan och lättskött och omgärdas av planteringar, buskar och fina träd. Maffigt trädäck bjuder in till härliga grillmiddagar om sommaren. Här kan man verkligen njuta av solens alla timmar. Det finns ytterligare en uteplats på husets gavelsida och här sitter du helt ostört. Dubbel garagebyggnad med elbilsladdare och plats för två bilar. I dag är detta ett fullt utrustat gym, samt ett intilliggande förråd i anslutning. Separat entré till detta utrymme som är isolerat och har värme och kan med enkelhet utgöra en tonårsdel eller hemmakontor.

Skarpäng som område är ett av de mest omtyckta i Täby. Många barnfamiljer söker sig hit när det är dags att etablera sig i hus, det här är nämligen en väldigt fin plats att låta sina barn växa upp på. I Skarpäng finns allt på nära håll, förskolor och skolor på trygga promenad och cykelavstånd, liksom badplatser och rekreation i absolut närhet. Rösjön på bekvämt avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger Rösjö Centrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, en omtyckt Sushirestaurang, Pizzeria, frisör och goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer - här hittar du all tänkbar service.

Välkommen på visning av Jaktvägen 79 - när man kliver över tröskeln infinner sig en härlig känsla, här vill man bo! Vi tror att detta blir ett hus att längta hem till.

Varmt välkommen att boka dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Anneli Strandberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Anneli Strandberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
076-014 29 59