Kastanjeblomsvägen 5

Skölsta, Uppsala kommun Se på karta

6 990 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
159 m²
Tomtarea
880 m²
Byggår
2022

Nu ges tillfälle att förvärva en fastighet med ett modernt och New England inspirerat hus som nyligen färdigställts i lugnt och barnvänligt område i Skölsta! Huset från Floods Trähus är i två plan om totalt 159 kvm boa och fördelar sig enligt följande; Rymlig hall med klinkergolv samt garderobsförvaring, ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum, ett rymligt sovrum, groventré med tvättstuga samt badrum med dusch. På övre plan finns fyra bra sovrum, ett allrum samt badrum. Snabbt tillträde är möjligt!

Skölsta är en härlig lantlivsidyll med naturen in på knuten. Granne med ett uppväxt villaområde kommer tomterna i Skölsta att blicka ut över gröna ängar och skog. Området ligger 4 km från Gränbystaden och 7 km från Resecentrum i centrala Uppsala.

Gränbystaden, som du når på ca 6 minuter med bil, gör vardagen enklare. Här finns närmare hundra butiker och två stora livsmedelsbutiker med generösa öppettider. Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränbystaden och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. Den nya bilvägen till Skölsta färdigställdes 2016 och sträcker sig från Skölsta till Årsta/Vaksala kyrka. I anslutning till den nya bilvägen finns även en belyst cykelväg.

I direkt anslutning till Skölsta ligger anrika Vedyxaskogen med trevliga vandringsleder. En bit in i Vedyxaskogen finns en grillplats med utsikt över Vildvattnet, en våtmark som anlagts för att främja skogens djurliv. I närliggande Fjällnora finns badplats, vandringsleder, skridskoåkning och längdskidspår. Här finns också möjlighet att hyra båt, kanot eller bastu. Möjlighet till friluftsliv året om helt enkelt!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Klas Winter

Widerlöv Uppsala
Mäklare Klas Winter, Widerlöv Uppsala
0709-310 311