Törnbuskstigen 12

Spånga Solhem, Stockholm Se på karta

7 375 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
126 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 167 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
40 396 kr/år

Med ett fantastiskt läge i populära Solhem, ligger denna renoverade och oerhört välplanerade familjevilla. Under senare år har genomgripande renoveringar utförts, allt med varsam hand och med fingertoppskänsla för det estetiskt vackra. Den praktiska och representativa villan passar sällskapsglad familj och för barn i alla åldrar! Idag har villan hela fem fina sovrum, en underbar sällskapsyta med centralt placerad öppen spis, två helkaklade badrum i bostadsplanet samt allrum i källarplan för familjens barn att disponera. Bostadens bergvärmepump ger riktigt låga driftkostnader.

ENTRÉPLANET, MED FIN TILLBYGGNADSDEL I ETAGE. Här finns det underbara köket och sällskapsytor i öppen lösning, den centralt placerade öppna spisen ger extra myskänsla till middagsbjudningarna under vinterhalvåret. Ett par trappor ner från umgängesytornas finns två altandörrar, där den ena ger access till tomtens generösa trädäck i söderläge och plana soliga gräsytor. Entréplanet har hela fem fina sovrum, fördelade i två sovrumsavdelningar! Två av sovrummen samt en helkaklad wc med dusch finns placerade just innanför entrén, i tillbyggnadsdelen finns ytterligare tre fina sovrum och ett nyrenoverat badrum med badkar och dusch.

KÄLLARPLANET. Här finns det efterlängtade allrummet som gör det möjligt för familjens ungdomar att bjuda hem kompisar för lek eller kanske bara hänga i soffan. Den rymliga tvättstugan förenklar tvätthanteringen, här finns rejäl arbetsbänk och gott om utrymme till förvaring. I pannrummet är den effektiva bergvärmepumpen placerad. På planet finns dessutom förvaringsmöjligheter som rymmer hela familjens alla fritidsaktiviteter och hobbyer!

ÖVRIGT. Den generösa tomten om hela 1.167 soliga kvadratmeter har ett fantastiskt läge i området. Även väderstrecksmässigt är läget svårslaget då tomten fullkomligt badar i solens sköna strålar från tidig morgon till sen kväll. Har man små barn som längtar efter plana ytor för lek och bus så har man hittat rätt, den mjuka gräsmattan är perfekt för små snabba barnfötter, här finns även utrymme för diskret placering av den efterlängtade studsmattan. Ytterligare vardagslyx är det korta promenadavståndet till förskolor, skolor och Spånga Torg med en mångfald av butiker och fantastiska kommunikationer vilket gör vardagspusslet lätt att lägga. Från Spånga station till Odenplan reser man på ca 10 minuter, åker man vidare till Stockholms Central tar resan totalt ca 14 minuter. Välkommen till Törnbuskstigen 12!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Bromma/Spånga/Ekerö