Stackarp 2330

Stackarp, Klippans kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 995 000 kr -20 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
109 m²
Biarea
87 m²
Tomtarea
900 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
36 300 kr/år

Nu erbjuder vi er denna lantliga 1,5-plansvilla med delvis inredd källare som har stor potential för nästa familj!

Ni erbjuds här en gedigen familjevilla lantligt belägen på slätten i Stackarp med närhet till Klöva Hallar och dess naturområden. Med en utsikt ut över de öppna fälten och det behagliga lugnet av vackert fågelkvitter kommer nästa familj verkligen att trivas!

Ni möts av en stor uppfart med plats för flertalet bilar, en grönskande och insynsskyddad trädgård där barnen kan springa fritt medan ni avnjuter något gott att dricka på den rymliga trätrallen. Trätrallen ligger i direkt anslutning till det stora uterummet samt ingången till bostaden.

Bostaden om 109+87kvm är fördelat över 1,5-plan med delvis inredd källare. Entréplan finner ni en luftig hall, stort badrum, stort kök med bra arbetsyta och plats för större matgrupp. Vidare så är det öppen planlösning mellan de övriga delarna som idag används som lekyta för barnen samt vardagsrum för de vuxna. Här kan man enkelt göra om genom att få till ett ordentligt sovrum/kontor samt lekyta och vardagsrum om så önskas.

En trappa upp når vi bostadens samtliga sovrum, detta plan erbjuder er en toalett, tre sovrum samt ett allrum. Även här kan man göra om allrummet till ett sovrum om så önskas. En trappa ner från entréplan når vi den delvis inredda källaren. Här har det iordningställts för ett allrum samt ett kontor, de övriga ytorna får nästa familj skapa efter sina behov och bara fantasin sätter stopp. Övriga utrymmen som finns på detta plan är pannrummet med pelletssystemet, tvättstuga samt förvaring och utgång till bostadens trädgård.

Något som nuvarande ägare uppskattat är den rikliga förvaringen som finns, lugnet och de vackra utsikterna över fälten. Utöver det så ligger Stackarp bara ett stenkast med bil ifrån Klippan och vidare till vägarna för pendlarna. Så trots sitt lantliga läge så har man allt man behöver inom räckhåll på några minuters bilfärd.

Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information eller anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Kontakta mäklaren

Sebastian Berngarn

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
Mäklare Sebastian Berngarn, Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
0700512111