Aspö Ramåsen 3

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
266 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
5 470 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1994
Driftkostnad
41 309 kr/år

Välkommen ut till lugnet och Ramåsen 3!
Parkera på uppfarten vid carporten och stig ur bilen till fågelkvitter och vindsus i trädtopparna.

Stort hus skönt och lantligt beläget ett stenkast från sjön Mälaren och ca en timme från Stockholm, här finner ni denna välplanerade bostad med olika utemiljöer och en friköpt tomt om hela 5470 kvm.
På entréplan erbjuds ett modernt kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet här finns även matplatsen, här finner ni gott om plats för många gäster. I mitten av dessa rum finns husets hjärta den härligt sköna braskamin som används mycket flitigt. Dörren ut mot den inglasade altanen finns mittemellan kök och matplats.
på entéplan finns även ett stort allrum som är ett f.d. garage som idag används som spelrum/allrum, två sovrum och helkaklat badrum, samt tvättstuga och syrum. På nedreplan finns ytterligare två stycken sovrum, ett allrum och hekaklat badrum.

Exteriört väntar en stor tomt med plats för odling och lek. Idag finns Äppelträd, krusbär, pioner, iris, pepparot samt sparris. Altan på framsidan ingklasat uterum på baksidan mot sjön och en carport med förråd.

Här bor du idylliskt med utsikt över åkrar och ängar dessutom mitt i naturen invid och invid Mälaren med promenadavstånd till en privat bad och båtplats på 2 m djup.

Närmsta livsmedelsbutik finns ett par kilometer bort ca. 7 minuter Aspö Café & livs. Till Strängnäs centrum tar det ca 20 minuter och ifrån resecentrum åker du till Stockholm på ca 50 minuter, 25 minuter med bil till Enköping och därifrån 40 minuter med tåg till Stockholm.

Välkommen på visning!
Fastighetsmäklare Annalena Stening 070-0919224

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Annalena Stening

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Annalena Stening, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46700919224

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas