Blåhakevägen 24 A

Sunnersta, Uppsala Karta & restider

4 690 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Tillfälle att förvärva ett mycket trevligt boende i ytterst välplanerat suterränghus. Här bor ni med ett soligt högt trevligt läge med fantastiskt ytskikt från övreplan med Sunnersta takåsar och Nåntuna borta i horisonten.

Huset erbjuder på entréplan välplanerat kök med bra utrustning och stor matplats med trevlig utsikt. Stort vardagsrum som enkelt kan delas av för den som önskar. Tre bra sovrum samt ett badrum med bakar och en wc. En våning ner välkomnas ni av en stor gillestuga med bra fönsterpartier. Här finns möjlighet till ytterligare två sovrum för den som önskar samt mycket förvaringsutrymme i förråd. Denna våning har även en egen ingång som gör den idealisk för den som önskar hyra ut delar av bostaden eller kanske ett generationsboende. Här finns också dusch, wc, bastu och en stor tvättstuga.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Nedre förets strand, del av Fyrisån, har ett rikt fågelliv under sommaren och skridskois på vintern. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
122 m²
Biarea
130 m²
Tomtarea
811 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
41 965 kr/år
Byggår
1967
Räkna på boendet
  • Söndag 20 aug kl 17:30-18:00 Spara
    Välkommna!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Blåhakevägen 24 A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 690 000 kr
Driftkostnad
41 965 kr/år

Statistik

5 021
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 2 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips