Karl X Gustavs gata 2

Tågaborg - Helsingborg, Helsingborgs kommun Se på karta

18 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
297 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
846 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
46 900 kr/år

Läcker och rymlig funkisvilla i 2,5 plan och delvis källare belägen i slutet av återvändsgata och med insynsfri mysig och grönskande trädgård med flera uteplatser varav en terrass delvis under glastak och med murad grill. Elda går bra även inne i villan, båda vardagsrummen på olika plan har öppna spisar varav den på bottenplan har braskassett. Förutom två vardagsrum finns flera rymliga sällskapsrum och både på plan 2 och 3 är stora fönsterpartier med utgångar till balkong respektive terrass utefter hela villans bredd i soligt söderläge. Mycket ljusinflöde även i via dubbla fönsterdörrar till franska balkonger i matsal och i allrum på två av de tre planen. Villan har stora sällskapsytor och finns det behov för fler sovrum än de nuvarande tre är det lätt ordnat med fler väggar. Hela bottenplan har vattenburen golvvärme och villan värms via energieffektiv bergvärme.

Det stora tillbyggda dubbelgaraget med fjärrstyrda portar rymmer inte endast två bilar utan även förvaring och det finns laddningsstation för el-bil. På garageinfarten finns plats för åtminstone ytterligare två bilar och den är belagd med granitplattor liksom den smäckra trappan till huvudentrén. På tomten finns också ett förråd om ca 8 kvm.

Här bor man nära centrum, det är endast ca 400 m till stadens affärsgågata Kullagatan och till centralstation Knutpunkten ca 700 m liksom till Öresund med strand och bad och till naturreservatet Pålsjö skog är det också promenadavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Kontakta mäklaren

Catharina Grenestedt

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Mäklare Catharina Grenestedt, Skeppsholmen Sotheby's International Realty
070-820 12 10