Egnahemsvägen 29

Tidaholm, Tidaholms kommun Se på karta

2 375 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
142 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 551 m²
Byggår
1925
Driftkostnad
23 468 kr/år

Hör knastret av fotsteg på den vackert grusade uppfarten kantad av träd och buskar till framsidans entré. Stig in i denna charmiga villa anno 1925 som under senaste året genomgått en totalrenovering interiört med genomgående stilfulla val med en känsla för detaljer samt nya el- och rördragningar.

Välkomnande entréhall med klinkergolv och golvvärme där första anblick är de dekorativa dörröppningarna mot resterande del av detta våningsplan. Genomgående löper ett vackert parkettgolv i ljus ton och målade väggar i neutrala färger som harmoniserar med varandra. Matsalen och vardagsrummet ligger i fil och ger plats för större sällskap på besök, i anslutning finns även kök med separat matplats. Köket har moderniserats och går i toner av grått och vitt med bänkskivor i ek för ett mjukare intryck. Totalt inrymmer villan fyra sovrum där samtliga är generösa i storlek, dessutom finns i entréplan ytterligare ett rum att nyttja som t.ex. kontor. Helkaklad toalett/dusch i entréplan renoverad 2022 med faciliteter så som golvvärme och spotlights i tak, även i ovanplan finns toalett renoverad 2022. Källarplan inrymmer tvättstuga, pannrum samt matkällare. Uppvärmning sköts smidigt via bergvärme (ca 2017), fastigheten är ansluten till fiber.

Runtom huset finns flera trevliga uteplatser att njuta av solen på under olika tider av dygnet. En stor terrass med utgång från ovanplan är det perfekta soldäcket och uterummet beläget i söderläge förlänger säsongen. Lummig trädgårdstomt med gott om fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. På fastigheten finns även garagebyggnad i kombination med carport, verkstad och förvaringsutrymmen. Egnahemsvägen 29 är beläget i norra delen av Tidaholm med närhet till flera idrottsplatser, skolor, förskolor och centrum en kort promenad bort. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkommen med er anmälan till visningen av detta trevliga hus som bör upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas