Sälshög 430

Tomelilla, Tomelilla Se på karta

1 995 000 kr

2 295 000 kr -13%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
90 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
797 m²
Byggår
1850
Driftkostnad
35 913 kr/år

Välkomna till detta rofyllda hem beläget i Sälshög strax norr om Tomelilla. Under de senaste åren har fastigheten med omtanke renoverats för att binda ihop den äldre skånelänga-charmen med putsade väggar, synliga bjälkar, spegeldörrar och kaminer med den moderna standarden och en välplanerad planlösning.

Här bor man med två till tre sovrum, ett lantligt kök med skafferi och liten matplats, en större matsal, helkaklat badrum med värmegolv, dusch och separat tvättstuga med utgång till trädgården. Ett härligt vardagsrum med öppet till nock samt ett synligt loft och inredd vind med extra toalett och sovrum i anslutning till allrummet med fin kvällsutsikt över åkrar. I trädgården kan man njuta av de två stenlagda uteplatser och kanske odla lite i växthuset.

Med närhet till både öst och syd med sina långsträckta sandstränder och äppelodlingar är detta ett hem som lämpar sig ypperligt som såväl permanent- som fritidsbostad. Här kan man njuta av alla årstider, fånga solens värme på den lugna innergården eller krypa upp i soffan under en filt framför den mysiga brasan.

Detta är en skånelänga du inte får missa, varmt välkommen att anmäla dig till visning på mäklarens hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.