Intagavägen 34

Träslövsläge, Varberg Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
136 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
906 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
23 178 kr/år

1,5-plansvilla i härliga Träslövsläge med gångavstånd till skola (F-9), affär och havet! Här finns 5 sovrum och 3 toaletter samt en härlig källare med trevliga attribut såsom bastu och en rejäl tvättstuga. Planlösningen är funktionell och bra med två sovrum på vardera plan, samt ett i källaren. Här finns även garage.

Tomtens läge ligger med den stora altanen i delvis obebyggt söderläge, en brandpassage i västerläge och garage i öster. Källarvåningen har en egen ingång om man vill hyra ut och dryga ut ekonomin. Besiktningsprotokollet visar inget avvikande för hus från denna tid.

Läjet, som det kallas i folkmun, är ett gammalt fiskeläger som på senare år har blivit omåttligt populärt bland de som älskar havet och surfkulturen. Här finns flera restauranger och på sommaren vaknar orten verkligen till liv. Här blandas inflyttade familjer från hela Sverige med generationer av fiskarfamiljer. Det finns många barn i området och skolan ligger nära och byggdes till för bara några år sedan. Här finns också en välfungerande idrottsförening.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren