Kommande

Tulpanvägen 13B

Tyresö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
195 m²
Tomtarea
986 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
35 990 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Tulpanvägen 13B och denna familjära villa om hela 195 kvm i hjärtat av omtyckta Trollbäcken! Här bor ni på lugn adress i högt och fritt läge helt utan insyn. Huset kännetecknas av noggrannhet och kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt planlösning. På den 986 kvm stora fastigheten finns idag en förrådsbyggnad, stora gräsytor för spring och lek samt en uppfart med plats för flera bilar. Välskött trädgård som pryds av krusbär- och vinbärsbuskar, vinranka, björnbär och äppelträd. Här kan ni njuta av solens strålar från morgon fram till färgsprakande solnedgång!

På entréplan finns tre stycken sovrum, lyxigt badrum med golvvärme, fullt utrustad tvättstuga med groventré och ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Tack vare stora fönsterpartier i flera väderstreck tillåts ljuset flöda fritt vilket gör att bostaden känns både ljus och luftig. Från vardagsrummet nås en trädäckad altan med eftermiddag-/kvällssol. Perfekt för trevliga grillkvällar med familj och vänner.

Övre plan nyttjas idag som en separat uthyrningsdel vilken ger ett bra tillskott till familjekassan alternativt kan fungera som generationsboende eller gästlägenhet. Här är det samma nyproduktionsstandard som i övriga huset och det finns ett fullt utrustat kök, allrum ett modernt badrum samt två rymliga sovrum.

Området Trollbäcken erbjuder ett naturnära boende för hela familjen. Ett stenkast bort finns flertalet badplatser och klippbad längs långsjön samt mysiga vandringsleder till Tyresta nationalpark eller populära Alby Friluftsgård. Inom gångavstånd finner ni Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral, apotek och vår bobutik på SMH. Ni når även populära Norrby handelsträdgård med ett supermysigt café samt Köttboden och Bageriet. Populära skolor som t ex Kumla skola (åk F-9), Sofiebergsskolan (åk F-3), Fornuddens skola (åk F-6) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd. Vid Trollbäcken centrum finns busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö. I närheten finner ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana. Vackra promenadstråk och uthyrning av kanoter finns vid Gudöån och Långsjön. Ni har även nära till familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under de kallare vintermånaderna. På det stora hela ett ljuvligt boende en kort resa från innerstan!

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Tyresö

Kontakta mäklaren

Daniel Sjödin

Svenska Mäklarhuset Tyresö
Mäklare Daniel Sjödin, Svenska Mäklarhuset Tyresö
0730678814

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.