Silverängsvägen 3

Vik, Värmdö kommun Se på karta

10 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
280 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
978 m²
Byggår
1990

Här är villan med de stora och fantastiska ytorna totalt ca 310 m². Med enkla medel kan man göra minst 7 sovrum. Villan har ett suveränt, barnvänligt läge i slutet på en liten återvändsgata med 10 fastigheter. Perfekt för barnen då skolan ligger en mycket kort promenad bort utan att behöva passera någon stor väg. I huset finns ett fantastiskt Noblessakök om ca 50 m² med en takhöjd om 3,5 meter och stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och möjlighet att öppna upp ut mot trädgården. Fullutrustat med enorma arbetsbänkar i granit och riktigt mycket skåp. Helt enkelt ett kök av sällan skådat slag.
Sällskapsytorna börjar redan vid entrén med matplats och en loungeavdelning vid den nyare kakelugnen som värmer både kropp och själ. I övrig på detta våningsplan finns ett tv-rum/bibliotek som kan nyttjas som sovrum, ett arbetsrum/sovrum vid köket samt en tvättstuga med egen groventré. Det övre planet innehåller tre stora sovrum som är så pass rymliga att de enkelt kan delas upp till minst fem, om så önskas. Master bedroom om ca 30 m² med varsin rymlig klädkammare.
Fastigheten är förbesiktigad.

I eftertraktade Vik som gränsar mot Mörtnäs och Hagaberg finner ni Värmdös fina natur runt hörnet och med Torsbyfjärden och Grisslingefjärden så nära, att man känner havet inpå. Ett par minuters promenad till baden och knutpunkten för alla bussar, här blir det verkligen enkelt att ta sig in stadens puls på ca 20-25 minuter. Helt enkelt ett perfekt litet område för både barn och de bästa pendlingsmöjligheterna till Stockholm. Det projekteras även för en linje med Waxholmsbåt för den som kanske vill jobba och ta en kopp kaffe på resan in till Nybrokajen.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Jan Lundqvist

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Jan Lundqvist, Bovida Fastighetsbyrå KB
070 791 76 46