Kommande

Eddavägen 13

Edsviken, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
83 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 217 m²
Byggår
1947
Kommande

Insynsskyddat och välplanerat hus som är i behov av en omfattande renovering. Ett tidlöst hem om 83 kvadratmeter fyllda med möjligheter då villan idag saknar badrum och kök.

Man kan även få ta del av underlaget för ett mycket vackert villaprojekt inspirerat av den nationalromantiska strömningarna som fanns i slutet av 1800-talet då Djursholm och Saltsjöbaden byggdes upp. Några fasadritningar finns inlagda i bildflödet.  

Huset står på en stor, rogivande och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor, bärbuskar och sol hela dagen. Mitt emot fastigheten ligger ett stort fält som brukar nyttjas av områdets familjer för olika aktiviteter. Samtidigt innebär det att det inte kommer byggas något på andra sidan gatan. Något många familjer uppskattar.

Här bor du lugnt och familjevänligt med bekvämt avstånd till bland annat skola, förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och friluftsområden. Edsviken med promenadvägar och badplatser ligger inom gångavstånd, Järvafältet med Bögs gård en cykeltur bort och Sollentuna Golfklubb finns en biltur från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt men ostört.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna

Kontakta mäklaren

Ola Rosendahl

Bjurfors Sollentuna
Mäklare Ola Rosendahl, Bjurfors Sollentuna
072-995 00 11

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.