Arkösundsvägen 539

Arkösund, Norrköping Karta & restider

1 695 000 kr
VillaVilla

Nu finns en unik möjlighet att förvärva detta gamla missionshus i Arkösund! Huset erbjuder ett fantastiskt vardagsrum med en härlig rymd med öppet upp till nock, nytt kök, 4 sovrum och en egen lägenhet på övervåningen. Här bor du nära naturen och den Östgötska skärgården.

Huset har tidigare varit missionshus, nu används det som privatbostad och har genomgått en del renoveringar under de senare åren.
En rymlig välkomnande hall möter dig när du stiger in. Vidare kommer du in i den gamla kyrksalen som idag fungerar som vardagsrum. Ett fanstastiskt rum med stora fönster och en härlig rymd då det är öppet upp till nock. Här finns gott om plats för större sällskap. Från vardagsrummet når du köket med grå skåpsluckor med tuffa detaljer som diskmaskin och kyl/frys från SMEG. I anslutning till köket finns också en egen matplatsdel med plats för matsalbord intill fönstret.
Huset erbjuder 2 bra sovrum med kakelugn och 2 mindre sovrum. På övervåningen finns dessutom en egen lägenhet som tidigare har använts som vaktmästarbostad. Perfekt om du bedriver egen verksamhet eller varför inte en tonårsdel?
På övervåningen ligger 3 av sovrummen och toalettrummet.

Arkösund ligger 5 mil öster om Norrköping och 20 mil söder om Stockholm. Här finns både restauranger, hotell, gästhamn, camping, bra badmöjligheter och en mataffär sommartid. Arkösund är ett aktivt samhälle som annordnar både viskvällar, friluftsteater och andra evenemang.
Här bor du nära naturen och havet.
Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 025 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
41 500 kr/år
Byggår
1896
Räkna på boendet

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

16 391
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 27 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Arkösundsvägen 539 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Driftkostnad
41 500 kr/år

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips