Bergsbrunna villaväg 22

Bergsbrunna, Uppsala Karta & restider

6 200 000 kr
VillaVilla

Med ursprung i 1950-talet och en sällsynt lyckad, modern utbyggnad, 200 kvm soligt trädäck, pool, boulebana och hemmabiograf kan detta vara en av områdets mest tilltalande villor!

Den skickligt arkitektritade utbyggnad som gjordes 2003 resulterade i en unik och rymlig bostad om 171+96 kvm, fördelade över fyra olika våningsplan med bekväma halvtrappor emellan. Här har det ursprungliga smälts samman med det nya - såväl interiört som exteriört - i en modern och perfekt symbios.

Planlösningen i entréplanet erbjuder en rymlig hall, kök, matrum/allrum med eldstad, tre sovrum samt badrum och gästtoalett. En halvtrappa ned, i utbyggnaden, hittar vi ett fantastiskt allrum om 45 kvm med stora fönsterpartier och utgång till en härlig uteplats. En halvtrappa upp från entréplanet finns två fina sovrum och en hall med arbetsplats. Källar- /souterrängplanet rymmer ett sovrum, tvättstuga, ett stort badrum, relaxrum, vinkällare samt sist, men inte minst, en alldeles egen hemmabio! Det enda som saknas i huset är en popcornmaskin.

Även exteriören har blivit en estetisk fullträff. Den ljusa putsfasaden har ett stilrent och modernt uttryck med sina läckra tak-/fasadfönster, takfönster, ljusgluggar av glasbetong, fransk balkong, etc. Den relativt strama byggnaden vilar på en vacker och händelserik trädgårdstomt. I soligaste söderläge finns ett gigantiskt trädäck (ca 200 kvm) med pool. Det är ingen tvekan om vad man gör på Bergsbrunna Villaväg om sommaren: Badar. På vintern går man gärna på bio, i källaren.

Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola och förskola. Bussen till city tar ca 15 minuter och inom 5 minuters bilresa ligger Boländerna, med sitt omfattande utbud av butiker och service. Ca 5 minuter med bil till E4-påfart. Fina natur- och strövområden finns i den närliggande Lunsenskogen med möjlighet till såväl svampplockning som skidåkning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
171 m²
Biarea
96 m²
Tomtarea
1 243 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
57 490 kr/år
Byggår
1955
Räkna på boendet
  • Sön 21 okt kl. 13:30–14:15 Spara
    Välkommen!
Visningsinformation

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 074
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 41 dagar sedan, den 5 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bergsbrunna villaväg 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 200 000 kr
Driftkostnad
57 490 kr/år

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips