Ljungsgårdsvägen 44A

Billesholm, Bjuvs kommun Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
335 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
3 425 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
61 054 kr/år
Antal besök
75 124

Skoldröm & villaliv i en ultimat kombination! Unik chans att förvärva en fastighet utöver det vanliga beläget i vackra & harmoniska omgivningar. Parkliknande tomt med pool, soldränkta uteplatser och rejäl gräsmatta, perfekt för barn med spring i benen. Ett storslaget boende där renoveringarnas genomgående tema varit hållbarhet och där detaljerna, de välvda fönstren och de fantastiska dubbeldörrarna in till de gamla skolsalarna hamnar i fokus. Pricka av punkt efter punkt på checklistan - detta är ert kommande drömboende!
På tomten står förråd/vedbo och garagebyggnad samtidigt som biluppställningsplatsen inrymmer upp mot tio bilar.

Bostadshuset har en total bostadsarea på 335 kvm och entréplan erbjuder magnifik hall med tillhörande gäst-WC. Det stora köket inbjuder både till umgänge och matlagning med sina väl tilltagna arbetsytor och härifrån nås också hobbyrummet i källaren med en mysfaktor som måste upplevas på plats. De sociala ytorna i vardagsrummet präglas av generösa kvadratmeter och en takhöjd om hela 3,5 meter vilket tillsammans med stora fönsterpartier i tre väderstreck (!) skapar magi! Här finns också en vattenmantlad braskamin. Vidare finnes ett stort badrum med dubbla handfat, badkar och dusch, Master Bedroom med tillhörande braskamin och en praktisk tvättstuga.

På ovanvåningen finns två lägenheter som från början var lärarinnebostäder. Den stora lägenheten är trevligt renoverad med allt ett boende behöver medan den andra lägenheten mer kan benämnas som ett projekt med icke färdigställt badrum och kök. Naturligtvis kan utrymmet även användas för att utöka antalet sovrum i bostaden eller för att skapa Er egna perfekta lösning.

Huset har en gedigen lista över renoveringar gjorda de senaste åren både interiört och exteriört, från smått till stort.

I familjevänliga Billesholm bor Ni i ett mycket barnvänligt område med härliga omgivningar & ett aktivt friluftsliv alltid nära till hands. Här finns bl.a. god service, livsmedelsbutik, förskolor och skolor på nära avstånd.
Bra kommunikationer med buss & tåg (ny station), medan den bilburne når både Bjuv, Helsingborg & Ängelholm enkelt och snabbt! Natursköna Söderåsens nationalpark med sina fantastiska vandringsleder, djupa dalar och lummiga lövskogar är ett närliggande, fantastiskt utflyktsmål för hela familjen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Oliver Nilsson, Husfoto
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Stellan Kjellsson

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Stellan Kjellsson, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0707 91 95 70