Bygatan 45

Domsten, Helsingborg Se på karta

17 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
257 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 376 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
65 621 kr/år

Harmonin mellan utemiljöerna med pool och pergola, fastighetens läge där vi efter hundra steg når sandstranden och slutligen bostadens utformning och höga standard som skapar ett boende som inbjuder och omfamnar varje människa som får förmånen att närma sig Bygatan 45 på Domsten. Vi möter inspiration av medelhav, sociala ytor och en internationell touch som sällan skådas.
Utemiljöerna är otroligt genomtänkta och mycket inbjudande. Poolområde med generösa stensättningar och terrassytor. Mur och växtlighet gör att poolen upplevs som privat och insynsskyddad. Intill breder pergolan ut sig. Stora härliga ytor med plats för njutning, diskussion eller en fika i skugga innan nästa bad kallar. Blåregn och vindruvor som hänger ner från pergolans spaljétak ger extra känsla åt upplevelsen. Nyrenoverad bastu och dusch i separat byggnad. Vackert anlagd trädgård med vinkällare. Orangeriet intill altanen blir en naturlig plats för sena kvällsmiddagar och givande diskussioner i en varm inbjudande miljö. Via spiraltrappan utomhus leds vi upp till balkongen med milsviddutsikt över Öresund, strand och småbåtshamn.
Väl inne i denna genuint vackra bostad om ca 257 kvm finner vi fantastiska och inbjudande sällskapsytor. Det är generösa rum där utemiljöerna knyts samman med naturliga uteplatser intill terrassdörrar och fönsterpartier. Modernt kök med underbar matplats såväl som separat loungeyta. Ovanvåning med sagolik utsikt från både allrummet och kontor såväl som från balkongen. I anslutning till bostaden finns en separat tvårumslägenhet med egen ingång och balkong i söderläge. Välkommen till Bygatan 45 på Domsten!

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri