Garagegatan 48

Karlshagen, Degerfors Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
188 m²
Tomtarea
1 637 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
37 796 kr/år
Antal besök
3 122
Dagar på Hemnet
21

Varmt välkommen till huset för den stora familjen, möjlighet att dela av huset till två lägenheter med junior/senior lägenhet med separata ingångar finns. Här hittar du en en unik enplansvilla som genomsyras av extraordinära materialval. Med en unik karaktär präglas detta hem av en mysig atmosfär och hög kvalité. Här har man tänkt på allt, från stilsäkra designval till en noga genomtänkt planlösning. Huset har genomgått flertalet renoveringar senaste året!

Huset består av två lägenheter med separat ingång till vardera lägenhet. Detta hus passar dig som söker ett hus med genomgående hög standard. Båda lägenheterna har flertalet parkeringsplatser vardera varav den ena har ett helt nybyggt varmgarage. En klok investering för dig som kan tänka dig att bo i ena lägenheten och hyra ut den andra. Huset kan även vara perfekt för dig som vill ha nära till nära och kära, kanske kan du bo i den stora lägenheten och hyra ut den mindre lägenheten till en student eller varför inte barnen/syskon/förälder eller kompis? Möjligheterna är oändliga.

Lilla lägenheten (Junior-suite): Här bor du på två rum och kök. I lägenheten hittar du ett välutrustat kök samt ett badrum, en wc och egen tvättstuga.

Stora lägenheten (Senior-suite): Här bor du med högsta klass. Lägenheten är totalt på hela sex rum och kök. Även här hittar du ett badrum, en WC, välutrustad kök och egen tvättstuga. Utöver detta hittar du även hela fyra sovrum, väl tilltaget vardagsrum med matdel, tv-rum och en egen uteplats. I vardagsrummet finner du en fantastisk täljstenskamin. I matdelen hittar du en nyinstallerad pelletskamin.

Självklart kan ny ägare anpassa huset efter sina önskemål. I dagsläget så används huset som en-familjs villa då man öppnat upp mellan de två lägenheterna. Tidigare har lägenheterna varit uppdelade i två lika stora lägenheter, i dagsläget kan man dock med enkelhet nyttja huset som en stor och en liten lägenhet som ovan beskrivet. En dörr skiljer idag lägenheterna åt, men utan allt för stora åtgärder så kan den större portalen i den stora lägenhetens vardagsrum stängas till för att skapa två lägenheter av samma storlek.

I området kring Karlshagen hittar du allt du behöver. In till Degerfors centrum är det endast 1,4 km och där hittar du allt från förskola och skola till matbutik, apotek och idrottsanläggning. Ta tillfället i akt och missa inte denna chans!

Föranmälan till visning krävs, varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Sjösten

Notar
Mäklare Andreas Sjösten, Notar
0761-80 24 11
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 6
    dec
    Sön 6 dec
    Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.