Björnsholmen hus 18

Nyhamn, Skellefteå kommun Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
260 m²
Tomtarea
1 800 m²
Byggår
2022

Unikt tillfälle att köpa hus på stor havsnära tomt. Området är i nära anslutning till naturskyddsområde med rikt djurliv. Boende erbjuds båtplats i hamn, om minst 5 meters djup. Kommunalt vatten och avlopp samt bredband dras till tomterna. Generösa byggrätter för varje tomt totalt 200kvm,150+150kvm huvudbyggnad i två plan samt 50kvm garage, gör att detta projekt blir något utöver det vanliga. Tomterna är ca 1800kvm vilket ger stora härliga egna tomtytor.

OBS NY DAG! Koncept presentation den 28/3 klockan 18.00. Begränsat antal platser, ordnad finansiering förväntas. Kontakta mäklaren för mer info.

Teknik och installationer:
Master Suite med sovrum-dressingroom-badum och kontor/babyrum
Kök med bra och modern utrustning från elon
Tre fina badrum med klinker/kakel och varma golv från Jäders värme.

Imkanal från köksö
Luftkanal för braskamin
Bergvärme och kulvertar från garage till: Hus-poolhus/Attefall-pool (tillval)
Klimatstyrning med fri-kyla

Tak i nock vid vardagsrum ger ca 6m takhöjd
3 lager isolering korslagt 35cm ger energiklass B dvs gott betyg.

Liggande träpanel, 32 mm, i fasad för att få rätt profil.
Altan om ca100kvm lärkträ
Attefallshus/poolhus tillval

Levereras med gräsmatta samt uppfart med kantsten
Dubbelgarage med motorportar
Projekterad utebelysning av El-pro

Visningshuset är extrautrustat med bland annat pool och Attefallshus

Mer om Projektet:

Miljön
En klassisk plats som under decennier var ett nav för Skellefteås träindustri och samlingsplatsen för flottning av timmer. Efter ett antals års dvala spirar nu en ny idé upp, varsamt planerad för att passa in i det natursköna området. Älv möter hav där naturen och bostäder samsas i harmoni med fågelliv och båtliv bokstavligen in på knuten.

Konceptet
Husen levereras med ett helhetskoncept som skall knyta samman området med naturen, trädgården och inredningen. Grundritningen som har en generös och genomtänkt planlösning, bearbetas och anpassas för respektive hus och köpare. Det finns gott om plats för hela familjen, gäster och fritidsintressen. I teamet för planeringen av ditt drömhus finns duktiga hantverkare, arkitekter samt köks- och badrums specialister. Vidare finns trädgårdsarkitekt och en poolspecialist till hands när vi planerar utsidan tillsammans. Vi har inspirationen och kunskapen, du har drömmen om ett hus som vi gör till verklighet.

Husen
Genomtänkta hus i samarbete med välrenommerad arkitekt från Västkusten, allt i ett stilrent tema anpassat för individuella behov. Levereras med genomtänkt koncept som skall knyta samman området med gården, husen och inredningen. Husen byggs med väl utvalda och etablerade företag från orten. Alla husen byggs i trä för att passa in i miljön med god energiprestanda och exklusiva materialval.

Teamet
För detta projekt har ett team om duktiga företagare och hantverkare sats samman för att ge komplett service för hela projektet. Som blivande ägare av ett av dessa koncepthus får du en högkvalitativ individuellt anpassad lösning från väl etablerade lokala företag och erkänt duktiga hantverkare.

Teamet består bland annat av följande företag:
elon-Bogården, CaPe-teknik, Winter fastighetsförmedling, El-Pro, WSP, LeoSol, Skellefte Kraft, Jäders Värme, Tessin och Swedbank.

Läs mer hos mäklaren
Winter Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Fredrik Wikström

Winter Fastighetsförmedling
Mäklare Fredrik Wikström, Winter Fastighetsförmedling
070-3172742