Skärfältens 18

Skärfältens, Uppsala Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
265 m²
Biarea
29 m²
Tomtarea
2 709 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
63 150 kr/år
Antal besök
6 737
Dagar på Hemnet
26

Välkomna till detta påkostade och rymliga 1,5- planshus om hela 265 kvm i fridfulla och stadsnära Skärfältens. Ett kvalitativt boende i genomgående mycket fint skick med påkostade material samt modern utrustning och stora sällskapsytor. Fantastisk inomhuspool med tillhörande spaavdelning och bastu!

Denna villa är väl omhändertagen och flertalet renoveringar har skett löpande. Nya fönster i hela huset 2006, nytt tak 2008, installerat takfönster 2017, byggt uterum 2000, byggt ut övre plan och skapat ett nytt badrum 2008, bytt elinstallation mellan 2006-2010, balkong 2019, poolrum 2008, bastu 2014 och nytt ventilationsaggregat 2006. Utöver detta har det även installerats ett nytt avloppssystem 2018 och fiber har dragits in 2020.

Detta är ett lyxigt hus med en häpnadsväckande inomhuspool med tillhörande spa del samt bastu. Vidare finns stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp och direkt utgång till altan i soligt söderläge där du kan njuta av vyn mot den grönskande trädgården. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en fantastiskt central placerad stor öppen spis som både ger myskänsla och värme. Välutrustat kök med hög standard, med exklusiva detaljer så som vedugn och grill - perfekt för sociala tillställningar med familj och vänner. Därutöver har denna villa ett helt magiskt stort helkaklat badrum på övre plan med rikligt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier samt takfönster och även öppning genom glasdörr till balkong. Här infinner sig både lugnet och en känsla av exklusivitet.

Huset står på en stor trädgårdstomt med välskött gräsmatta och växthus samt tillhörande garage med förrådsdel. Här har du bekvämligheten av en robotgräsklippare och på tomten finns flertalet fruktträd, pumphus med solpaneler som bidrar till uppvärmning och en nybyggd isolerad förrådsbod 2019 som även kan nyttjas som gäststuga.

Här bor man familjevänligt och lugnt med fina grönområden och bra kommunikationer och direkt närhet till Söderby Golfklubb för den golfintresserade samt all tänkbar service vid Stenhagens centrum.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Elsa Johansson för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala