Kommande

Bresshammars gård

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
255 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
1 290 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Energiklass
D
Driftkostnad
67 847 kr/år
Kommande

Välkommen till denna rymliga villa med gott om plats för den stora familjen alternativt egenföretagaren som behöver yta! Här bor du med närhet till såväl skolor och förskolor som bad och båtplats och lekkamrater runt hörnet! Badrocksavstånd till privat brygga för bad och möjlighet att hyra båtplats! Entrén in till huset via den fina allén vidare in på den grusade gårdsplanen ger en riktigt hemtrevlig känsla. Sommartid är du här helt inbäddad av lummig grönska och det är svårt att förstå att vi befinner oss mitt i ett modernt samhälle. Här i bersån flyger tankarna mot kafferep i en annan tid. På tomten finns ett växthus perfekt för hemmaodlaren, och parkering med laddstolpe för elbil.

Välkommen till denna villa med anor från 1800-talet med stora, generösa ytor! Här finns flertalet charmiga detaljer bevarade som minner om husets ålder, såsom vedspis i köket, öppen spis, höga fotlister och vackra spegeldörrar.

Naturnära omgivningar med vackra promenadstråk längs Mälarens kant, här bor du med endast ett par minuter till badplatsen! Från Strängnäs resecentrum når du Sthlm C på ca 45 min och Eskilstuna på ca 15 min .

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Elisabet Jacobsen 0702-82 26 03 och Annalena Stening 0700-91 92 24!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Elisabet Jacobsen

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Elisabet Jacobsen, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46702852603

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.