Törnskatevägen 3

Sundsvall Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
170 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
904 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
51 589 kr/år

Äntligen finns det möjlighet att förvärva detta älskade hem på Törnskatevägen 3 med ett av de bästa lägena i Bydalen!

Direkt när ni kliver över tröskeln, in på det vackra marmorgolvet, möts ni av ett härligt ljus. Hela hemmet är otroligt välplanerat. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med stora fönsterpartier åt två håll vilket ger rymd. Här finns härliga umgängesytor samt utgång till den stora altanen/balkongen. Köket är påkostat med bra arbetsytor och bänk i vacker granit. Direkt i hallen finns en mindre gästtoalett, perfekt när vänner och familj är på besök. Den "bakre delen" av hemmet inrymmer tre sovrum, badrum och goda förvaringsmöjligheter. Här behöver inte besökarna vara och springa utan den här delen blir mer privat.

Souterrängplanet har även det stora umgängesytor med en härlig värmande braskamin och utgång till trädgården med uteplats. Här nere finner vi också två sovrum, WC, en härlig relaxavdelning med dusch och bastu samt tvättstugan. Längre in har vi en del som idag används som träningsrum men som med fördel skulle kunna göras om till ett utrymme för den med egen firma. Härifrån har ni nämligen en egen entré. Här finns också det charmiga vinrummet och vi tar oss enkelt upp till garaget via en egen trappa inomhus.

Törnskatevägen 3 är ett bekvämt boende där de större renoveringarna är gjorda så som byte av tak och dränering. Bergvärme och fiber är installerat och tomten är lättskött med den plana gräsmattan. På tomten finns också en förrådsbyggnad som med fördel skulle kunna göras om till gästhus, ateljé eller något annat passande.

Området är otroligt populärt med ett lugnt läge med närhet till såväl Sundsvalls stadskärna som Birsta köpcentrum. Ni bor med gångavstånd till förskola/skola, lekpark, restaurang och mataffär och med närhet till busshållplatsen med bra förbindelser är inte heller bilen en nödvändighet. För den som gillar skog och natur finns utmärkta trail-stigar runt knuten att springa eller promenera på och om ni gillar att åka på längden vintertid blir det här ert eget ski in-/ski out-boende.

Det här är ett hem som måste upplevas på plats.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri