Björkelundsvägen 5

Alvesta, Alvesta kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
95 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
12 488 kr/år

Välkommen till Björkelundsvägen 5, Spåningslandaområdet på östra sidan i Alvesta. En trevlig villa Eksjö i 1½ plan från Smålandsvillan med oinredd övervåning som kan ger er upp till 7 rum och kök. Ett hem som passar er som uppskattar gott om utrymmen och perfekt för den växande familjen. Bostadens entréplan erbjuder en populär planlösning med stort fokus på umgänge och plats för större sällskap och blir det väldigt naturligt när kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra i en öppen yta. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård vilket är väldigt praktiskt. Med det förhöjda vägglivet får vi en större golvyta och högre till tak! Idag står övervåningen redo att inredas efter egna önskemål. (se förslag på planritning bland bilderna) När man har inrett övervåningen kan man få upp till sju rum och kök vilket är perfekt för större barnfamiljer där ni får plats oavsett ålder på barnen och dess intressen.
Här bor ni i ett naturnära område med cykelvägar till förskola, skola, sjön Spånen med fin badplats, elljusspår, stall, busshållplats/tågstation, det nya handelsområdet med Jysk, Dollarstore och Jem & Fix som byggs upp just nu samt service nere i centrum.
Det bästa av allt - som många uppskattar - närheten in till Växjö. In till city och Stortorget når ni under 20 minuter och Grand Samarkand på ca 14 minuter med bil.

Vi ses på visningen! Martina Börjesson

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Martina Börjesson

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Martina Börjesson, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46704010481

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.