Kommande

Fortvägen 133

Gribbylund, Täby kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
182 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
1 001 m²
Byggår
1997
Kommande

Stor villa i tre plan med pool och potential att bli närmare 300 kvm. Fastigheten är dryga 1000 kvm stor och högt belägen på lugn återvändsgata. Isolerat och uppvärmt dubbelgarage med golvbrunn samt 400 v. Huset, vars totalyta är 203 kvm, inrymmer nio rum och kök varav sex-sju sovrum samt tre stora badrum. Två vardagsrum, ett på entréplan med kakelugn och ett på övervåningen med balkong. Inbäddad trädgård och stor altan med jacuzzi. Fullt förberett våningsplan i källaren med badrum och pentry för uthyrning. Huset är försett med fiber och centraldammsugare.

Det finns stora möjligheter vad gällande utbyggnation av huset och exploatering av tomten. Byggrätten tillåter tvåplanshus vilket betyder att man får bygga på en fullstor övervåning samt att det finns 15 kvm obebyggd yta vilket skulle göra sig bra som exempelvis poolhus. Utöver det finns möjlighet att på bra utrymme på tomten att placera attefallshus samt att altanen går att bygga ut.

Missa inte chansen att förvärva en fastighet med högt läge på lugn återvändsgata och ett stort hus med mycket potential. Ta kontakt för mer information och för att boka visning. Ring 070 - 30 36 717 eller maila [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Pontus Tovesson AB

Kontakta mäklaren

Pontus Tovesson

Pontus Tovesson AB
Mäklare Pontus Tovesson, Pontus Tovesson AB
070-30 36 717

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.