Beddinge strandväg 2

Smygehamn, Trelleborg Se på karta

15 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
390 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
7 564 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
40 206 kr/år
Antal besök
20 093
Dagar på Hemnet
11

Nu kan drömmen om en egen strandtomt bli verklighet. Att få vakna och somna till vågornas skvalp. Strosa barfota ner på sommarmorgnarna för ett dopp i det blå. Följa solen sakta gå ner vid horisonten och färga himmeln rosa.

Läget på Sveriges sydkust är tveklöst det bästa tänkbara för den som vill med havet som granne och samtidigt ha kort cykelavstånd till både butiker och restauranger. Knappt 3 kilometer skiljer från tomten till Beddingestrands centrum. Smygehuk med sitt sköna havsbad ligger blott 600 meter bort. Är havet kallare än du önskar kan du sjunka ner i ett varmt bad i trädgårdens utespa. Den mäktigaste utsikten bjuder takterrassen i söder på, där en ostörd panoramavy över havet och de obebyggda strandängarna uppenbarar sig.

Interiören är minst lika imponerande. Det vitputsade huset i två plan är byggt helt i betong och fördelar 9 rum och kök på en beundransvärd boyta om hela 400 kvadratmeter. Inget annat än det bästa i teknik- och materialväg har kommit innanför tröskeln. Här frossar du bland annat i mahognysnickerier, glaspartier från golv till tak, enorma sällskapsytor, påkostat kök och välplacerade privata rum. Ta ett kliv närmare drömmen och besök detta paradis.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Visningstider

  • 5
    jul
    Imorgon kl. 11:00–12:00
    Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.