Johan Banérs gata 21

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

27 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
343 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
1 003 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
78 600 kr/år
Antal besök
54 322
Dagar på Hemnet
28

Perfektion, design av högsta kvalitet och exklusiva naturmaterial är de ord som bäst beskriver denna magnifika villa.
Här har alla detaljer och material valts med precision och känsla som tillsammans framhäver den stilrena arkitekturen.
I kombination med funktionella lösningar och modern teknik skapar detta en harmonisk helhet för den som har riktigt höga krav på sitt boende.

Det stilrena köket från Bulthaupt och Gaggenau angränsar mot husets stora sociala ytor som nås via ett skjutparti i glas.
I det ljusa vardagsrummet står den stora öppna spisen i fokus, de breda plankgolven i Douglasgran matchar perfekt till sandstensgolven i hallen och den platsbyggda förvaringen i massiv ask. Huset har fem sovrum, välförsedda med förvaring och ljusa textilmattor i ull. De fem badrummen är utförda i enhetlig minimalistisk design.

I detta hem samspelar inne- och utemiljön på ett harmoniskt sätt då de stora skjutpartierna i glas låter trädgården bli en del av rummet. Oavsett om man befinner sig i huset, ute vid pooldäck eller i det vackra poolhuset, nås man av samma takt, ton och sobra känsla. Trädgården har planerats för att vara vacker året om, lättskött och passa husets karaktär.
Här pryds entrén av gatsten och vackra planteringar med buxbom och vintergröna marktäckare, i kombination med äldre spaljerade äppelträd. Sidobyggnader med garage, förråd och poolhus är byggda med matchande högkvalitativa materialval och blommande sedumtak

Såväl bostaden som dess läge erbjuder livskvalitet, för den som värdesätter det nära avståndet till strand, stadsliv och vackra Pålsjö skog runt hörnet!

Välkomna att boka er privata visning av denna bodröm!

Läs mer hos mäklaren